![]() |
Bir Ölünün Gözyaşlari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ölünün GözyaşlariBir gün sela sesiyle irkildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'su kaloriferci yine yakmamış kazanları' neyse sinirimi yatıstırmaya calısıyodum ![]() ![]() birden farkettim içeriden ağlamaklı sesler geliyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'anne ![]() ![]() ![]() annemden karşılık gelmedi aynı soruyu tekrar sordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah allah cıldıracağım kimse beni duymuyo ve görmüyordu ![]() ![]() biran anemden gelen sesle yıkıldım ![]() ![]() 'oğlum hasan hüseyinim neden bırakıp gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte o an yıkıldım ![]() ![]() 'hayır anne ben burdayım diyordum ![]() ![]() ![]() ![]() o an farkettim artık dünya hayatının benim için bittiğini ![]() ![]() ne yapacağımı bilmez haldeydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'ben burdayım ![]() ![]() ağlıyordum ama gözümden yas gelmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nihayet cenazem omuzdan omuza gecerek geliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'sen ölmedin ölemezsin' diye oydu canım hayatım, bir tanem SELANAYımdı ![]() ![]() cenazem bitmiş hoca duayı okumuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve aynen su cümleleri söyledi ![]() ![]() 'biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayakta duracak halim kalmamıstı ağlıyordum' mezarımın önüne oturup onu seyretmekten baska carem yoktu ![]() ağlamakla gecen bir dakikanın ardından SELENAY ayağa kalktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatım, bir tanem, SELENAY ım ![]() ![]() 'bir tanem sana bir söz vermiştim seni asla yanlız bırakmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayatım karsımda kanlar içinde yatıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o anda biri bana mendil uzattı kafayı kaldırdığımda onu gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'askım hadi gidelim artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kafamı kaldırdığımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah sizede insallah bu dünyada gösteriri bu sevgiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ESEN KALIN BU HİKAYE DEĞİL BENİM ŞAHSIMA AİT BİR RÜYADIR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|