Humus - Humus Yapilisi - Humus Tarifi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Humus - Humus Yapilisi - Humus TarifiMalzemeler: 1 nohut konserve (540 ml), yıkanmış, kabukları soyulmuş 3 diş sarimsak, tuz ile dövulümüş 1 1/2 limon suyu 3/4 kap tahin 2 tk kimyon 100 ml su Tuz Uzeri icin: 2 yk ciçek yağı 1 tk kirmizi biber Yapılışı:Bütün malzemeleri mutfak robotuna koyun ve pure yapın Karışımı servis tabağına geçirin üzerine çatal ile şekil verin Kücük bir tava içinde ciçek yağını ısıtın, kırmızı biberi ilave edin Biber köpürünce ateşten alın Humusun üzerine dökün Humusu meze olarak olarak kızarmış pide dilimleri ile servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|