Mantarlı Et Kavurma Tarifi,Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Et Kavurma Tarifi,YapılışıMantarlı Et Kavurma - Mantarlı Et Kavurma Tarifi - Mantarlı Et Kavurma Yapılışı Malzemeler 300 gram kuşbaşı et 150 gram dilimlenmiş mantar konservesi 1 Türk kahvesi fincanı süt 1 yemek kaşığı wochestershire sos 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet Defne Yaprağı Kekik ![]() Hazırlanışı Etler bir gün önceden süt, wochestershire sos, defne yaprağı, kekik ve 1 kaşık zetinyağından olşan sosta dinlendirilir Kızdırılan zeytinyağının içine etler ve mantarlar birlikte atılıp harlı ateşte kavrulur Afiyet Olsun |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|