Erik Tavası Tarifi,Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erik Tavası Tarifi,YapılışıErik Tavası - Erik Tavası Tarifi - Erik Tavası Yapılışı Malzemeler: 500 gr orta yağlı parça et500 gr yeşil erik300 gr taze diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay bardağı sıvı yağ 4-5 adet kabukları soyulmuş doğranmış domates tuz, kara biber, pul biber ![]() Yapılışı: Et kuşbaşı şeklinde doğranır,domates salçası, pul biber, tuz ve kara biber ile terbiyelenir ![]() Ayıklanan sarımsaklar ve erikler karıştırılır,bu karışım tepsiye konur Üzerine doğranmış domateslerde katılarak birazda su ilave edilerek fırında etler pişinceye kadar pişirilir
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|