![]() |
Erik Tavası Tarifi,Yapılışı
Erik Tavası - Erik Tavası Tarifi - Erik Tavası Yapılışı
Malzemeler: 500 gr.orta yağlı parça et 500 gr. yeşil erik 300 gr. taze diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay bardağı sıvı yağ 4-5 adet kabukları soyulmuş doğranmış domates tuz, kara biber, pul biber http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Yapılışı: Et kuşbaşı şeklinde doğranır,domates salçası, pul biber, tuz ve kara biber ile terbiyelenir. Ayıklanan sarımsaklar ve erikler karıştırılır,bu karışım tepsiye konur. Üzerine doğranmış domateslerde katılarak birazda su ilave edilerek fırında etler pişinceye kadar pişirilir |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.