![]() |
Mariniyer Usul Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mariniyer Usul BalıkMARİNİYER USUL BALIK Malzemeler ; 4 kişi için 1 Kg Beyaz etli balık 2,5 bardak Su 1 adet Soğan Maydanoz ya da Dereotu Balık sosu Tuz SÜSLEMEK İÇİN 1 adet Kuru Soğan 4-5 diş Sarımsak Maydanoz ve Dereotu Limon Yapılışı; Bir tencereye 1 Kg temizlenmiş beyaz etli balık, 2,5 bardak su, 1 soğan, maydanoz ya da dereotu, tuz konularak ½ saat kadar kaynatılır (köpükler kepçe ile alınır) ![]() Pişirilen balıkların deri ve kılçıkları alınır ![]() ![]() Servis soğuk olarak yapılır ![]() (Levrek, Kefal, Mercan, İskorpit, Kırlangıç gibi balıklardan yapılabilir) Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|