Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, bademli, tarifi, yapılışı

Bademli Alabalık Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Alabalık Tarifi Yapılışı



Bademli Alabalık Tarifi - Bademli Alabalık Yapılışı - Bademli Alabalık Nasıl Yapılır - Bademli Alabalık Malzemeleri



MALZEMESİ:
4 alabalık
75 gr kuru üzüm
75 gr badem
katıyağ
1 çay kaşığı kimyon
1/2 çay kaşığı tarçın
karabiber
tuz

Kuru üzümleri yıkayın Bademleri soyup, ortadan ikiye ayırın ve kızdırılmış yağda pembeleştirin Üzerine kuru üzümleri, kimyonu ve tarçını katıp karıştırarak 1 dakika pişirin Fırın tepsisine alüminyum folyo yayın ve temizlenmiş, tuzlanmış ve biberlenmiş balıkları üzerine yerleştirin Hazırladığınız karışımı balıkların üzerine yayın Alüminyum folyoyu kenarlarından sıkıca kapatıp 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.