|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kabazlı, manisa, okulu, salihli |
Kabazlı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabazlı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaKabazlı İlköğretim Okulu Hakkında - Kabazlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kabazlı İlköğretim Okulu Resimleri - Kabazlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kabazlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : KABAZLI İLKÖĞRETİM OKULU MİSYONU - Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; - Kabazlı İlköğretim Okulu; - Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, - Öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, - Öğrencilerin 21 Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak İçin vardır![]() KABAZLI İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONU - Kabazlı İlköğretim Okulu çalışanları olarak; - Gelecekte; - Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, - Her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, - Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, - Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, - Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, - Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, - Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği Kabazlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 727 11 72 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www kabazli meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 334753@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık (Km ) 85 - İlçe Merkezine Uzaklık (Km ) 5Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kabazlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|