![]() |
Kabazlı İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa
Kabazlı İlköğretim Okulu Hakkında - Kabazlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kabazlı İlköğretim Okulu Resimleri - Kabazlı İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kabazlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : KABAZLI İLKÖĞRETİM OKULU MİSYONU - Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; - Kabazlı İlköğretim Okulu; - Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, - Öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, - Öğrencilerin 21. Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak İçin vardır. KABAZLI İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONU - Kabazlı İlköğretim Okulu çalışanları olarak; - Gelecekte; - Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, - Her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, - Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, - Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, - Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, - Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, - Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği Kabazlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 727 11 72 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www.kabazli.meb.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: 334753@meb.k12.tr Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık (Km.) 85 - İlçe Merkezine Uzaklık (Km.) 5 Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kabazlı İlköğretim Okulu Resimleri : http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |