6. Mektup |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
6. MektupBir gün bir yaln?zl??a dü?tüm yine Ba??m?ellerimin aras?na ald?m, sessizce a?lamaya ba?lad?m ![]() Önümde yar?ya gelmi? bir konyak ?i?esi "beni iç" diye f?s?ld?yordu, "beni iç" Sonra yalvarmaya ba?lad?:"Ne olur" dedi "ne olur haydi iç beni" ![]() Bir bardak doldurdum, tepeme diktim ![]() ?i?e rahatlad?, sustu Hani ellerimiz birbirinede?ince nas?l oluyorduk? ??te öyle oldum ![]() Hani bak??lar?m?z bulu?tu?u zaman, bir ba?ka türlü atmas? vard? yüreklerimizin Onu hat?rlad?m ![]() Sonra bir tren hareket etti Sabaht? Kar??kar??yayd?k ![]() Konu?uyorduk Ben sevmek diyordum durmadan![]() Gözlerim gözlerine soruyordu: "seviyor musun?" diye ![]() Hep evet diyordu gözlerin, ellerin, dudaklar?n hep evet diyordu Oysa ki, bir çok hay?r diyen insan vard?çevremizde Örne?in: bir çocuk hay?r, diyordu, bir kad?n, bir adam ve bir ba?kas?, bir ba?kas? hay?r diyordu ![]() Hay?r'lar aras?nda ezilme?e mahkûmdu evet'lerimiz ![]() Tren ilerliyordu Gözlerin gözlerime soruyordu ne olacak diye Sigara üstüne sigara yak?yordum,kadeh kadeh içki içiyordum, fakat bilmiyordum ben de ne olaca??n? Bizi sürükleyen bir ak?nt?yd?![]() Durduramazd?k onu, hükmedemezdik ona Bir anafora rastlay?p yok oluncaya kadar ak?p gidecektik i?te Peki anafor nerdeydi? Uzak m?yd?? Belki çok yak?nd? kimbilir Biz onu göremiyecektik O, gözlerimizi kör ettikten sonra saracakt? bizi buz gibi kollar?yla ![]() Tren ilerliyordu Pencereden deniz görünüyordu Denize ak?am güne?i vurmu?tu Renk renkkay?klar gördük k?y?larda Denize ta? atan çocuklargördük Uzakta bir bal?kç? a?lar?n? topluyordu Ve tren ilerliyordu Kadere yakla??yorduk ![]() Bir alacakaranl?k bast? zaman? Gözlerim gözlerindeydi Ellerini tuttum, titredin Ac? ac? bir düdük öttü Bir ?eyler koptu içimizden ![]() Sonra tren durdu, indik, yollar?m?z ayr? ayr?yd? ?imdi, o gün verdi?in yaln?zl??? ya??yorum ![]() Ümit Ya?ar O?UZCAN
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|