![]() |
Hz. Mevlana'dan Dualar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz. Mevlana'dan DualarHz ![]() "Yâ rabbi! Mahrem olan dergâhına (erişmem için bana) bir yol lutfet; yahut seher vaktinde dertli bir ah bağışla ![]() ![]() ![]() Ey alemlerin yaratıcısı! Kasvetli, karamıs , katılaşmışadeta tas gibi olmus kalbimizi mum gibi yumusat ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver ![]() Ey Merhamet edenlerin merhametlisi! Merhametinle bu duamı kabul et ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hz. Mevlana'dan Dualar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz. Mevlana'dan DualarAlıntı: ümitvar Nickli Üyeden Alıntı Hz ![]() "Yâ rabbi! Mahrem olan dergâhına (erişmem için bana) bir yol lutfet; yahut seher vaktinde dertli bir ah bağışla ![]() ![]() ![]() Ey alemlerin yaratıcısı! Kasvetli, karamıs , katılaşmışadeta tas gibi olmus kalbimizi mum gibi yumusat ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver ![]() Ey Merhamet edenlerin merhametlisi! Merhametinle bu duamı kabul et ![]() Amin Amin Amin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|