![]() |
Hz. Mevlana'dan Dualar
Hz. MEVLANA'dan Dualar
"Yâ rabbi! Mahrem olan dergâhına (erişmem için bana) bir yol lutfet; yahut seher vaktinde dertli bir ah bağışla. Yolunu kaybetmiş gönlümü aldın da beni gönülsüz bıraktın. Bâri yerine uyanık bir gönül bağışla." Ey alemlerin yaratıcısı! Kasvetli, karamıs , katılaşmışadeta tas gibi olmus kalbimizi mum gibi yumusat . Feryadımızı, ah u vahımızı hos eyle ki; rahmetini celbetsin. Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis bıçağı kemigr dayandı, zulmü canımıza yetti. "Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver." Ey Merhamet edenlerin merhametlisi! Merhametinle bu duamı kabul et. |
Hz. Mevlana'dan Dualar
Alıntı:
ümitvar Nickli Üyeden Alıntı Hz. MEVLANA'dan Dualar "Yâ rabbi! Mahrem olan dergâhına (erişmem için bana) bir yol lutfet; yahut seher vaktinde dertli bir ah bağışla. Yolunu kaybetmiş gönlümü aldın da beni gönülsüz bıraktın. Bâri yerine uyanık bir gönül bağışla." Ey alemlerin yaratıcısı! Kasvetli, karamıs , katılaşmışadeta tas gibi olmus kalbimizi mum gibi yumusat . Feryadımızı, ah u vahımızı hos eyle ki; rahmetini celbetsin. Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis bıçağı kemigr dayandı, zulmü canımıza yetti. "Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver." Ey Merhamet edenlerin merhametlisi! Merhametinle bu duamı kabul et. Amin Amin Amin |