Samantha... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Samantha...Adam New York ta lüks bir randevu evinin kapysyny çalar: -Merhaba, Samantha ile görü?mek istiyorum -Bir dakika efendim Adamy içeri alyrlarBir süre sonra çok güzel bir kadyn merdivenlerden iner: -Beni aramy?synyz -Evet Geceyi seninle geçirmek istiyorum -Tamam ama benim tarifem biraz pahalydyr Geceli?i bin dolar -Parasy önemli de?il Geceyi seninle geçirmek istiyorum Beraberce yukary çykarlar Geceyi birlikte geçirirler Ertesi gün adam yine randevuevine gelir -Samantha ile görü?mek istiyorum -Beyefendi ba?ka kyzlarymyz da var -Umurumda de?il, Samantha ile görü?ece?im Samantha gelir: Yine mi sen! -Evet Geceyi seninle geçirmek istiyorum -Yalnyz fiyatymy hatyrlyyorsun de?il mi? Bin dolar -Hiç önemli de?il Ben geceyi seninle geçirecegim Birlikte yukary çykarlar, o geceyi de beraber geçirirler Ertesi gün, ayny adam, ayny randevuevi: -Merhaba, Samantha ile görü?mek istiyorum Samantha a?a?y iner: -Tanrym, yine mi! Bak, devamly mü?terilere indirim falan yapmyyorum Fiyatym ayny, bin dolar -Önemli de?il Geceyi seninle geçirmek istiyorum Yine yukari çykarlar Y?lerini bitirdikten sonra: -Benden bu kadar ho?lanman çok güzel ama anlayamyyorum Üç gece üst üste bana bin dolar ödedin Nerelisin sen? -Tel Aviv -Tel Aviv mi? Benim kyz karde?im de Tel Aviv de ya?yyor -Biliyorum, sana getirmem için bana üçbin dolar verdi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|