![]() |
Ben Beni Bıraktığım Zaman, Sen Beni Bırakma Ya Rab |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Beni Bıraktığım Zaman, Sen Beni Bırakma Ya RabBen Beni Bıraktığım Zaman, Sen Beni Bırakma Ya RAB İLAHİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kirlendim ![]() ![]() ![]() ![]() gizleyemeyeceğim zaaflarım kaldı ![]() işlemek için ![]() ![]() edecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İLAHİ ![]() ![]() ![]() Meleklerin kapısını çalmadığı tek ev benim (mi) kaldı ![]() düşmeyen mahşeri kalabalıklarda (nasıl oldu da) kayboldum ![]() yeryüzünden mi çekti; yoksa gecelerin, kötü gündüzün masum çocuğu geri mi geldi? Kim geldi ilahi ![]() ![]() ![]() İftar sofralarına susam taneleri şuh düşünce, beyaz iplik siyah ipliği çözünce; tende cana "düş" düşünce; kim gelir? ![]() ![]() ![]() ![]() düşer? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi savaştan arta kaldı bu yüz? Hangi zayıf yanlarından tutulup savruldu bu yürek? Herkes bilmese de sen biliyorsun ![]() herşeyden ![]() ![]() İLAHİ ![]() ![]() Yeniden başlarsak, yol verir misin? Yolda ihanet üzerine lekeler bırakan sözler bulursak, ayet ayet bize tekrar inen kitap verir misin? Elçilere zeval veren ahitlerimiz bizi tenhalarda yoklarsa eğer, bizi sure sure yayılan şehirlere vardırır mısın? Yoksa ![]() ![]() cezalandırırsın? Yalnız kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() bağışlar mısın? Yoksa beni tel tel zaaflarımla örer misin? "Ramazana erdirdin ise bizi, bizden ümidini kesmemişsin dersek" eğer; bizi bir kez daha sever ve bağışlar mısın? Bayram namazını şeytana kıldırtmadan "söz bu sefer son" dersek; tevbe edersek ![]() Bizi seninle kalmak için yalnızlaştırır mısın? ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|