Kabak Bayıldı Tarifi

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Bayıldı Tarifi



KABAK BAYILDI


Malzemeler:
- 1 kgkabak,

- 2 adet domates,

- 3 adet soğan,

- 1/2 su bardağı zeytinyağı,

- 8-10 diş sarmısak,

- 2 tatlı kaşığı toz şeker,

- Yeteri kadar tuz,

- 1/2 demet dereotu
Yapılışı:
Kabakların üzerini kazıdıktan sonra kabak oyacağı ile içlerini çıkartın Kabakları uzunlamasına ikiye kesip yıkadıktan sonra bir tepsiye dizin Soğanları halka halka doğrayın Kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurun Kabukları soyulup küp küp doğranmış domatesleri, soyulmuş sarmısakları ilave edin Tuz ve şekeri ilave edin Kabakların içlerini bu harçla doldurun Bir su bardağı sıcak su koyup, orta ateşte kabaklar yumuşayıp, pişene kadar pişirin Soğuduktan sonra üzerine dereotu serpip servis yapın

Afiyet olsun <div>

______________________________ ___






Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.