Zeki Kadınlar ... |
12-30-2007 | #1 |
asyaland
|
Zeki Kadınlar ...KARI&KOCA Bir cift hic konusmadan arabayla yolda gitmekteydiDaha onceki bir tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyorduKeci,katir ve domuzlarla dolu bir ciftligin yanindaN gecerken koca,alayci bir bicimde sorar:'Akrabalarin mi?' Karisi'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarim' KELİMELER Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandiginadair bir makale okuyordu Erkeklerin 15,000 kelimesinekarsilik 30,000 kelime ,Karisi yanitladi:'Sebebi erkeklere herseyi tekrar etmek zorunda olmamizdir' Kocasi karisina dondu ve sordu'Efendim?' YARADİLİS Bir gun bir adam karisina sordu:'Ayni zamanda nasil hembu kadar ***** hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum ' Karisi yanitladi: 'Aciklamama izin ver Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok ***** yaratti!' umarım verilmemiştir :)))
12-30-2007 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Zeki Kadınlar ...Allah bizlere böyle bayanlar nasip etmesin :) Konu her ne kadar erkeklerin teşekkür edebileceği cinsten olmasa da, yine de paylaşımınız için teşekkür ederim |
Cevap : Zeki Kadınlar ... |
12-30-2007 | #3 | |
asyaland
|
Cevap : Zeki Kadınlar ...Alıntı:
erkek arkadaslar lütfen cok kızmayın saka saka :)))))))) saol kaplan ilgin için |
|
Cevap : Zeki Kadınlar ... |
12-30-2007 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Zeki Kadınlar ...teşekkürler paylaşımın için asyaland
12-30-2007 | #5 |
m_r_b
|
Cevap : Zeki Kadınlar ...:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: eline sağlık (sonuncusuna ayrıca çok güldüm:)
|