![]() |
Zeki Kadınlar ...
KARI&KOCA
Bir cift hic konusmadan arabayla yolda gitmekteydi.Daha onceki bir tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu.Keci,katir ve domuzlarla dolu bir ciftligin yanindaN gecerken koca,alayci bir bicimde sorar:'Akrabalarin mi?' Karisi'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarim' KELİMELER Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandiginadair bir makale okuyordu... Erkeklerin 15,000 kelimesinekarsilik 30,000 kelime ,Karisi yanitladi:'Sebebi erkeklere herseyi tekrar etmek zorunda olmamizdir.' Kocasi karisina dondu ve sordu'Efendim?' YARADİLİS Bir gun bir adam karisina sordu:'Ayni zamanda nasil hembu kadar ***** hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum. ' Karisi yanitladi: 'Aciklamama izin ver. Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok ***** yaratti!' umarım verilmemiştir :))) |
Cevap : Zeki Kadınlar ...
Allah bizlere böyle bayanlar nasip etmesin :) Konu her ne kadar erkeklerin teşekkür edebileceği cinsten olmasa da, yine de paylaşımınız için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
erkek arkadaslar lütfen cok kızmayın saka saka :)))))))) saol kaplan ilgin için ... |
teşekkürler paylaşımın için asyaland
|
:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: eline sağlık (sonuncusuna ayrıca çok güldüm:)
|