![]() |
Duygusal Etkileyici Hikayeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal Etkileyici HikayelerEtkileyici Hikayeler Çok Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici bir hayat dersi bu ![]() ![]() ![]() HAYAT BİR GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR-Etkileyici bir hayat dersi bu Bir gün susmayı öğrendim ![]() susacaktım ![]() Çünkü susmak benim küçücük dünyamda babamla kurduğum iletişim tarzıydı ![]() Babam akşamları eve yorgun dönerdi ![]() onungelişini iple çekerdim ![]() Daha o kapıdan girer girmez boynuna atılır onunla oynamak isterdim ![]() Babamsarılır öper sonra da hadi odana git derdi ![]() annemçağırır bu defa masada bir araya gelirdik babamla ![]() konuşurkenben araya girer sesimi duyuramayınca da bağırırdım ![]() sinirlenir'Bütün gün insanlara kafa patlatmaktan bunaldım birde sen kafamı ütüleme!' derdi ![]() da mı konuşturtmayacaksı n babanla?' diye çıkışır beni odama gönderirdi ![]() Çaresiz bir şekilde boynumu büker odama yani hapishaneme doğru yolalırdım ![]() Babam arkamdan 'Bizim bir odamız bile yoktu her şeye sahiphâlâ ne istiyor anlamadım ![]() ![]() bir odam olmasaydı keşke bizim de evimiz bir odalı olsaydı da hep birlikte otursaydık' derdim içimden; ama yüksek sesle söylemeye cesaret edemezdim ![]() Yemekten sonra babam kanepeye uzanır eline kumandayı alır televizyon seyrederdi ![]() ![]() birşey varsabeni adeta yerimden bile kıpırdatmazdı ![]() koşup oynamaya çalışsam oda hapsim yeniden başlardı ![]() daha iyi anlaşıyoruz ![]() başladım ![]() ![]() beğeniyor; 'Bak böyle uslu uslu oyna işte ![]() ![]() ucuyla bakıyor resimle ilgili bir şey sorsam afallıyordu ![]() kızarak beni artık odama göndermiyordu ![]() 'Son günlerde ne de akıllandı benim oğlum ![]() annem halimi ![]() Resimlerim arttıkça ortalık dağılmaya başladı ![]() odama kapattığında işe nereden başlayacağımı bilemiyordum ![]() Ben bunlarla uğraşırken zaman geçiyor; ama odamı toparlamayı beceremiyordum ![]() ![]() dedi bir gün ![]() yapmayı da elimden alırsa ben ne yapacaktım? Bu düşüncelerle bir aile tablosu yaptım ![]() kolladım ![]() ![]() oturmaz çizdiğim resmi getirdim ![]() ![]() olmuş ![]() ![]() ![]() Ben 'Hayır o adam değil bu çocuk sensin ![]() ![]() benimbu çocuk sensin bu küçük kız da arkadaşın ![]() ![]() Ben yine 'Hayır o büyük adam benim bu küçük adam sensin bu küçük kız da annem ![]() ![]() Babam benimle uğraşmaktan vazgeçip: 'Peki neden bizi küçük çizdin?' dedi ![]() Heyecanla başladım anlatmaya ![]() ![]() bulupçalışacağım ![]() ![]() komşumuzAhmet amca ile Ayşe teyze gibi küçücük kalacaksınız ![]() geldiğimde yorgun olacağım ![]() şişmiş olacağından sizi duymayacağım bile ![]() paylaşmak istediğinizde 'Hadi odanıza çekilin de kafa dinleyeyim ![]() diyeceğim ![]() ![]() da var daha ne istiyorlar' diye ![]() Annemle babamın gözleri fal taşı gibi açılmıştı ![]() inanamıyorlardı ![]() sonsuza kadar konuşsam hiç bıkmadan dinleyecekler gibiydi Farkında' Olmalı İnsan ![]() ![]() ![]() Olmalı Ömür Dediğin Üç Gündür Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür O Da Bugündür Çok etkileyici bir aşk hikayesi harikanın üstünde Hakan ve Hülya adında iki genç varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|