Yöresel Yemek Tarifleri - Kıymalı Karadeniz Pidesi |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yöresel Yemek Tarifleri - Kıymalı Karadeniz PidesiYöresel yemek tarifleri - Kıymalı Karadeniz Pidesi Kıymalı Karadeniz Pidesi 1 adet hazır ekmek hamuru yarım kilo kıyma 1 adet kuru soğan 50 gr margarin tuz karabiber Fırından aldığınız çiğ hamuru limon kadar parçalara ayırıp oval şklinde açın İnce kıyılmış kuru soğanı margarinde pembeleştirin kıymayı katın kavrulunca tuzunu ve biberi atın Hamurun ortasına kavrulmuş kıymalı içten koyup hamur kenarlarını içe doğru kapatın Buraya yumurta sarısın sürün Kızgın fırında pişene kadar pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|