![]() |
Soslar....... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslar.......SOSLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ballı Dondurma Sosu (6 kişilik) ![]() 12 çorba kaşığı bal 2 adet limon Yemeğin Tarifi Limonların kabuklarını rendeleyin ![]() ![]() Limon suyu ve balı bir tencerede karıştırıp kaynatın ![]() ![]() Ballı limonlu sos soğuduktan sonra buzdolabına koyun ![]() ![]() Salata Sosu ![]() 3 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım demet dereotu 1 diş sarımsak Yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı mayonez 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı hardal Yemeğin Tarifi TereyağıSiyah ![]() 180 gr (12 Çorba Kaşığı) Tereyağı 3 Çorba Kaşığı Maydanoz (ince kıyılmış) 4 Çorba Kaşığı Sirke yada limon suyu 1 Kahve Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber Yemeğin Tarifi Adına karşın rengi siyah olmayan bu tereyağı, yumurta, haşlanmış yada sote edilmiş balıklar, sebzeler ve dana beyni yanında servis edebilirsiniz ![]() Tereyağı küçük parçalara keserek bir tencereye koyup, tencereyi orta ateşe oturtunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi yeniden orta ateşe oturtunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Sirke yada limon suyunu aynı tencereye koyup, orta ateşte 1 çorba kaşığı kalana kadar kaynatınız ![]() ![]() Kaseyi servis zamanına kadar sıcak su dolu bir kabın içine oturtarak bekletiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|