Soru:"Mide Agrısı Şikayeti"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Mide Agrısı Şikayeti"

hocam selamlar ankaradan yazıyorumben şiddetli mide yanması şişkinlik ve agrı şikayeti ile doktora başvurdum henüz uzmanına danışmadım kendi çalıştığım hastanede dr muayene oldum bana endoskopi çektirmem gerektiğini söylediultrason sonucuna göre mide duvarında kalınlaşma var dedi sorun yaratabilir ilerleyen zamanlarda dedimidemde asitli herhangi bir yiyecek içecek yediğimde içtiğimde şiddetli yanma ve kasılma hissediyorum strestli isem agzımdan cok deil ama kan geliyor kasılmalar haftalar boyunca devam ediyor yemek yeme istegim kalmıyor bulantı hissediyorum yemek gördüğümdebazen acımsı bir su geliyor agzıma ve cok şişkinlik var dıştan bakıldıgında sanki midem dışarıdaymış gibi duruyorçocukluğumdan bu yana kronik kabızlık sorunuyla boğusuyorum metabolizmamın bu nedenlede cok etkilndiğini düşünüyorumreflü ve duvar kalınlaşması olabilirmi bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
UzmDr ÖZDAL ERSOY

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com