![]() |
Soru:"Mide Agrısı Şikayeti"
hocam selamlar ankaradan yazıyorum.ben şiddetli mide yanması şişkinlik ve agrı şikayeti ile doktora başvurdum henüz uzmanına danışmadım kendi çalıştığım hastanede dr. muayene oldum bana endoskopi çektirmem gerektiğini söyledi.ultrason sonucuna göre mide duvarında kalınlaşma var dedi sorun yaratabilir ilerleyen zamanlarda dedi.midemde asitli herhangi bir yiyecek içecek yediğimde içtiğimde şiddetli yanma ve kasılma hissediyorum strestli isem agzımdan cok deil ama kan geliyor kasılmalar haftalar boyunca devam ediyor yemek yeme istegim kalmıyor bulantı hissediyorum yemek gördüğümde.bazen acımsı bir su geliyor agzıma ve cok şişkinlik var dıştan bakıldıgında sanki midem dışarıdaymış gibi duruyor.çocukluğumdan bu yana kronik kabızlık sorunuyla boğusuyorum metabolizmamın bu nedenlede cok etkilndiğini düşünüyorum.reflü ve duvar kalınlaşması olabilirmi bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum Uzm.Dr. ÖZDAL ERSOY Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |