Soru:"Dış Kulakta Osteom" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Dış Kulakta Osteom"merhaba sayın hocam,benim bir sıkıntım var yardımcı olabilecek olursanız inanın çok minnettar kalırım ![]() bir kaç aydır sol kulağımda iştme kaybı vardı bir çok doktordan sonra maraştaki üniversiteye gittim kulaktan tmografi çekildi sonuç şu: sol kulak yolunda mezotimpanum lateral kesime doğru uzanan yumuşak doku dansitesi ve 5 mm çapında kemik dansitesi (osteom? )üniversitedeki hocamız kemiğin alınması gerektiğini söyledi yalnız ameliyat sonunda yüz felci geçirebilirsin ameliyat esnasında sinirler zarar görebilir dedi ayrıca uzun süreçli bir tedavi gerekebilir dedi çünkü o kemik dönen bir aletle alınıyormuş o alette ısınınca sinirlere zarar verebilir dedi ben korktum tabi bu konuda napmam lazım bilmiyorum 28 yaşındayım öğretmenim inanın şu an işiimde çok zorluk çekiyorum çünkü sol kulağım hiç duymuyor K maraşın bir ilçesinde ikamet ediyorum ailem madem böyle bie tehlike var ankara da büyük bir hastaneye git diyor ben napacağımı bilmiyorum![]() yardımcı olabilrseniz inanın çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz iyi akşamlarDoç Dr Mehmet GÜNDÜZ13 15:59:11yuz felci riski kulak ameliyatlarinda her zaman vardir ve her kliniktede olabilir ama uzman birklinikte sizin sorununuz icin riskoldukca dusuktur bende ameliyati tavsiye ederim gecmis olsun![]() Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|