Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2007, bronkoskopi, girişimsel, kursu, merkezi

Girişimsel Bronkoskopi Merkezi Kursu - 2007

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Toraks Derneğimizin Avrupa Solunum Derneği (ERS) işbirliği içinde gerçekleştirdiğiGirişimsel Bronkoskopi Kursunun ikincisini 22-24 Mart 2007 tarihleri arasinda Yedikule Göğüs Hastaliklari ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştirma Hastanemizin ev sahipliğinde tamamladik
Türk Toraks Derneğimizin Akciğer ve plevra maligniteleri ile Tani Yöntemleri çalişma gruplarinin birlikte organiz ettiği bu mesleki kursumuza ülkemizde girişimsel bronkoskopi konusuna ilgi duyan ve üniversite öğretim üyeleri ve eğitim-araştirma hastanelerimizin eğitim elemanlarindan 25'i katilmiştir Yurtdişindan bu konuda otör olan ProfDr Felix Herth, ProfDr Tom Sutedja ve DrNadia Triller'inve ülkemizden de ProfDr Toros Selçuk, ProfDr Tuncay Göksel, DoçDr Sedat Altin, DoçDr Demet Karnak ve Uz DrNilgün Ulukol'un konuşmaci olarak katildiği kursta 2 günü teorik konular konuşuldu İki vakanin girişimsel işleminin canli bağlantilarla tartişildiği kursun son gününde pratik eğitimi maketlerle birebir uygulama şeklinde gerçekleşti Kursiyerlerin Girişimsel Bronkoskopi konusunda detayli bilgilendirilmesinin yapildiği kursumuzun bitiminde sertifika töreni yapilarak kursiyerler ve konuşmacilar,gelecek yil buluşmak üzere uğurlandi
DoçDr Sedat Altın
ProfDr Tevfik Özlü

Kurs Programına ulaşmak için tıklayınız

Girişimsel Bronkoskopi Merkezi Kursu başvurularına kabul edilenlere ulaşmak için tıklayınız
Kaynak: toraksorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com