![]() |
Girişimsel Bronkoskopi Merkezi Kursu - 2007
Girişimsel Bronkoskopi Merkezi Kursu - 2007 Türk Toraks Derneğimizin Avrupa Solunum Derneği (ERS) işbirliği içinde gerçekleştirdiğiGirişimsel Bronkoskopi Kursunun ikincisini 22-24 Mart 2007 tarihleri arasinda Yedikule Göğüs Hastaliklari ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştirma Hastanemizin ev sahipliğinde tamamladik. Türk Toraks Derneğimizin Akciğer ve plevra maligniteleri ile Tani Yöntemleri çalişma gruplarinin birlikte organiz ettiği bu mesleki kursumuza ülkemizde girişimsel bronkoskopi konusuna ilgi duyan ve üniversite öğretim üyeleri ve eğitim-araştirma hastanelerimizin eğitim elemanlarindan 25'i katilmiştir. Yurtdişindan bu konuda otör olan Prof.Dr. Felix Herth, Prof.Dr. Tom Sutedja ve Dr.Nadia Triller'inve ülkemizden de Prof.Dr. Toros Selçuk, Prof.Dr. Tuncay Göksel, Doç.Dr. Sedat Altin, Doç.Dr. Demet Karnak ve Uz. Dr.Nilgün Ulukol'un konuşmaci olarak katildiği kursta 2 günü teorik konular konuşuldu. İki vakanin girişimsel işleminin canli bağlantilarla tartişildiği kursun son gününde pratik eğitimi maketlerle birebir uygulama şeklinde gerçekleşti. Kursiyerlerin Girişimsel Bronkoskopi konusunda detayli bilgilendirilmesinin yapildiği kursumuzun bitiminde sertifika töreni yapilarak kursiyerler ve konuşmacilar,gelecek yil buluşmak üzere uğurlandi. Doç.Dr. Sedat Altın Prof.Dr. Tevfik Özlü Kurs Programına ulaşmak için tıklayınız Girişimsel Bronkoskopi Merkezi Kursu başvurularına kabul edilenlere ulaşmak için tıklayınız. Kaynak: toraks.org.tr |