![]() |
Zencefilli Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zencefilli TavukZencefilli tavuk malzemeleri 8 parça tavuk kalça şiş 1 su bardağı su 1 soğan 1 tatlı kaşığı zencefil 2 diş sarımsak 2 közlenmiş salçalık kırmızı biber 1 su bardağı domates püresi 1 kahve fincanı sıvıyağ 1 çay kaşığı tatlı pulbiber 1 çay kaşığı doğranmış acı biber Tuz, karabiber Üzeri için: Taze nane yaprakları Zencefilli tavuk hazırlanışı Zencefilli tavuk: Soğanı temizleyip rendeleyin ![]() ![]() Sıvıyağı geniş bir tencerede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Közlenmiş biberleri soyup çekirdeklerini temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun Zencefilli tavuk artık hazır, afiyet olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|