Maş Fasulyeli Kereviz

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Maş Fasulyeli Kereviz





8 temizlenmiş kereviz
2 çay bardağı maş fasulyesi
1 soğan
1 havuç
2 dal dereotu
1 portakalın suyu
1 çay bardağı su
8 tatlı kaşığı zeytin yağı
2 çay kaşığı toz şeker

Maş fasulyeli kereviz:
Maş fasulyesini bir gece öncesinden ıslatıp ertesi gün suyla yıkayıp süzün
Soğanı soyup kıyınHavucu soyup zar şeklinde doğrayınSoğanı bir çay kaşığı tuz ile ovun Rendelenmiş havucu ekleyip bir kapta harmanlayın

Zeytin yağı, su ve portakal suyunu bir kasede karıştırın Kerevizleri tabanı düz bir tencereye yan yana dizinÜzerlerine maş fasulyeli karışımı paylaştırıp zeytinyağlı sosu gezdirerek dökünŞekeri serpinKaynayınca çok kısık ateşte kerevizler yumuşayıncaya kadar pişirin Dereotu ile süsleyip soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.