Maş Fasulyeli Kereviz |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Maş Fasulyeli Kereviz8 temizlenmiş kereviz 2 çay bardağı maş fasulyesi 1 soğan 1 havuç 2 dal dereotu 1 portakalın suyu 1 çay bardağı su 8 tatlı kaşığı zeytin yağı 2 çay kaşığı toz şeker Maş fasulyeli kereviz: Maş fasulyesini bir gece öncesinden ıslatıp ertesi gün suyla yıkayıp süzün Soğanı soyup kıyınHavucu soyup zar şeklinde doğrayınSoğanı bir çay kaşığı tuz ile ovun Rendelenmiş havucu ekleyip bir kapta harmanlayın Zeytin yağı, su ve portakal suyunu bir kasede karıştırın Kerevizleri tabanı düz bir tencereye yan yana dizinÜzerlerine maş fasulyeli karışımı paylaştırıp zeytinyağlı sosu gezdirerek dökünŞekeri serpinKaynayınca çok kısık ateşte kerevizler yumuşayıncaya kadar pişirin Dereotu ile süsleyip soğuk servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|