Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
harammıdır, için, muhabbet, rukyeler, yapılan

Muhabbet İçin Yapılan Rukyeler Harammıdır

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar az önce büyük ilmihal saadeti ebediyyede okudum bu konuyuşöyle yazıyor:muhabbet için yapılan rukyeler şirktir!

bunu okuyunca çok tedirgin oldumçünkü ben de üzerimde muhabbet için bir muska taşıyorum ama bunu bulup yazdığım kitapta pek hatırlamıyorum ama ya vefk yazıyordu yada tılsımşimdi vefk ya da tılsım yazıp üzerimizde taşımak harammıdır,şirkmidirçünkü bu muhabbet için ve muhabbet için yazılan rukyeler şirkmişne olur bu konuda tam bilgisi olanlardan yardım istiyorumbeynimden vurulmuşa döndümbilmeden büyük günaha girmek istemiyorumallahım affetsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hala bunu tartışıyoruzsevgi adına,temiz kalple,iş,rızık,zalimden kurtulmak,şifa için yapılan şeylerde bu olamazniyetiniz ve kalbiniz Allah(cc) ve sizin aranızdadırşer işler yapıyorsanız siz bilirsinizevet büyü günahtırDua etmek gerekirama her uygulamayı günahmı -değilmi? diye karıştırırsanız hiç bir şey hiç bir işe yaramazyuva yıkmıyorsanız,haksız yere birini etkilemiyorsanız,basit küçük hırslarınıza yeniliyorsanız elbet yapmayınama araya 3 kişi girmiş,iftiraya uğramış bir kimse neden inancıyla bişiler yapmasınherkes kendini bilirSevabı ve günahı ahkam kesmek benim işim değilama bu tartışma bizlere çatışma kaos getiriyorsevgiler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com