![]() |
Alman Berliner |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Berliner![]() ![]() ![]() 1 kg Un 4 Yumurta 100 g Margarin 10 Tatli Kasigi Seker 2 Tatli Kasigi Tuz 2 Tane Yas Maya 450 ml ilik Süt Recel Kizartmak icin sivi yag yumurtalari süt ile karistirip isitin sonra icine margarini koyup eritin ![]() icine tuzunu, sekerini, mayasini, ununu katip yogurun ve 30 dk mayalanmasini bekleyin ![]() hamuru 90 gramlik parcalara bölün ve yuvarlayin top seklinde sonra yine bir tepsi üzerinde 45 dk mayalanmasini bekleyin ![]() sivi yagi tencereye bosaltin ve isitin ![]() ![]() yada fritözü 160-170 derece ye acin hamurlari icine koyun kapagini kapatin ve iki tarafini da 2-3 dk kizartin ![]() icine istediginiz bir recel ile doldurun ![]() ![]() en son üzerine pudra sekeri serpistirin ![]() cok zahmetli ama tadi da coooook güzeeeeeel |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|