![]() |
Alman Berliner
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg 1 kg Un 4 Yumurta 100 g Margarin 10 Tatli Kasigi Seker 2 Tatli Kasigi Tuz 2 Tane Yas Maya 450 ml ilik Süt Recel Kizartmak icin sivi yag yumurtalari süt ile karistirip isitin sonra icine margarini koyup eritin. icine tuzunu, sekerini, mayasini, ununu katip yogurun ve 30 dk mayalanmasini bekleyin. hamuru 90 gramlik parcalara bölün ve yuvarlayin top seklinde sonra yine bir tepsi üzerinde 45 dk mayalanmasini bekleyin. sivi yagi tencereye bosaltin ve isitin. yag 160 derece oldugunda bir kac hamuru kizartmaya baslayin her bir tarafi 2-3 dk kizaricak. yada fritözü 160-170 derece ye acin hamurlari icine koyun kapagini kapatin ve iki tarafini da 2-3 dk kizartin. icine istediginiz bir recel ile doldurun. siringa ile doldurabilirsiniz ve ya krem santi torbasiyla. en son üzerine pudra sekeri serpistirin. cok zahmetli ama tadi da coooook güzeeeeeel |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.