![]() |
Atayef |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atayef![]() Hamur için 1 yemek kaşığı instant maya 3 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı irmik 2 parça ince dövülmüş damla sakızı 1 ![]() 1 tutam tuz Dolgusu için 4 su bardağı krema 1 çay bardağı toz şeker 5 yemek kaşığı mısır nişastası ¼ su bardağı su Birkaç damla gül suyu Süslemek için Tel kadayıf Tereyağı Dövülmüş ceviz içi Toz fıstık Servis için Bal Atayef: Mayayı un ile harmanlayın ![]() ![]() ![]() Şeker ve kremayı tencereye alıp kaynatmadan ısıtın ![]() ![]() ![]() Yapışmaz tavaya fırça ile ayçiçeği yağı sürün ve hamurdan 1 yemek kaşığı kadar alıp tavaya bırakın ![]() ![]() ![]() Tel kadayıfları çok az yağ ile renkleri dönünceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|