Fasulye Püreli Somon Balığı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fasulye Püreli Somon Balığı![]() 2 dilim somon fileto 30 gr tereyağı 450 gr haşlanmış kuru fasulye Yarım çay bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak Tuz 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz Garnitür için 250 gr brokoli 200 gr mantar 150 gr misket havuç 3 yemek kaşığı zeytinyağı Fasulye püreli somon balığı: Brokoli ve havuçları haşlayın Mantarları ortadan ikiye kesip zeytinyağında soteleyin Brokoli ve havuçları mantarlara ekleyip 2 dakika daha soteleyin![]() Fasulyeleri mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında kavurun Fasulye püresini ekleyip 2-3 dakika pişirin Tuz ve ince kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın![]() Tereyağını tavada eritip somon balıklarını kısık ateşte önlü arkalı pişirin Servis tabaklarına fasulye püresini yayın Üzerine somon balığını yerleştirip ince kıyılmış maydanoz serpiştirin Sebze garnitür ile sıcak servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|