![]() |
Lahana Çanağında Karidesli Bulgur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahana Çanağında Karidesli Bulgur![]() 6 beyaz lahana yaprağı 2 pazı yaprağı Pilav için 1 su bardağı pilavlık bulgur 30 gr tereyağı 2 su bardağı su Tuz 300 gr karides 1 parça levrek fileto 1 kahve fincanı krem peynir 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu Tuz Karabiber Kırmızı pul biber Üzeri için 1 su bardağı yoğurt Susam Lahana çanağında karidesli bulgur: Pilav için, tereyağını tencerede eritin ![]() ![]() ![]() Krem peynir ile sütü kaynatmadan eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Çukur bir kaseye haşladığınız üç lahana yaprağını yerleştirin ![]() ![]() Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine ters çevirerek yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|