Çin Usulü Tavuk Eti |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çin Usulü Tavuk Eti300 gr tavuk göğüs eti 3 yemek kaşığı zeytinyağı 100 gr taze börülce 100 gr brokoli 5 diş sarımsak 6 taze soğan 1 kırmızıbiber 1 sarı biber 6 yemek kaşığı tavuk suyu 2 yemek kaşığı soya sosu Çin usulü tavuk eti: Börülceleri kaynayan suya atarak 5 dakika haşlayın Sıcak sudan çıkarıp buzlu soğuk suya atarak soğumaya bırakın Tavuk etlerini küp şeklinde doğrayın ve yüksek ateşte zeytinyağı ile soteleyin Sarımsakların kabuklarını soyup bütün olarak ekleyip 2 dakika daha soteleyin Parçalara ayrılmış brokoli, verev doğradığınız taze soğanlar, börülce, küp doğradığınız biberler ve tavuk suyunu ekleyip soteleyin Soya sosunu ilave edip karıştırın Servis tabağına alarak sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|