Enginar Dolması Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Enginar Dolması Nasıl Yapılıriç baklalı enginar dolması - enginar dolmasının tarifi - enginar dolması yapımıMalzemeler: 7 adet enginar, soyulmuş ve temizlenmiş yarım kg iç bakla, yıkanmış ve kabukları soyulmuş 10-12 arpacık soğan, soyulmuş ve yıkanmış 2 ince havuç, yıkanmış, soyulmuş ve verev doğranmış 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 limonun suyu 2,5-3 su bardağı kaynamış su 1 tatlı kaşığı tuz yarım demet dereotu Yapılışı: Havuç soğanı zeytinyağıile kavurun Baklayı ilave edin kaynamış su limon suyu karışımını ekleyin yumuşayana kadar pişirn Piştiğinde tuz ekleyin Enginarların içine bu baklalı iç ile doldurun Ve üstüne dereotu koyun![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|