Dana Kuşbaşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dana Kuşbaşı



Dana Kuşbaşı Tarifi - Dana Kuşbaşı Yapılışı - Dana Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Dana Kuşbaşı Malzemeleri

İçindekiler

700 g kuşbaşı dana eti

3 çorba kaşığı (50 ml) sıvı yağ

1 büyük soğan (doğranmış)

1 diş dövülmüş sarmısak

2 havuç (dilimlenmiş)

1 adet kereviz (dilimlenmiş)

250 g konserve domates

300 ml tavuk suyu

2 çorba kaşığı


Yağı Clipso'ya koyun ve kapağını kapatmadan eritin Eti, soğanları ve sarmısağı bu yağda döndürün Mısır unu dışında tüm diğer malzemeyi ilave edin İyice karıştırın Clipso'nun kapağını kapatarak basıncı en yüksek dereceye ayarlayın 15 dakika pişirin Buharı hızlı bir şekilde serbest bırakın Mısır ununu biraz soğuk suyla karıştırarak pürüzsüz bir karışım elde edin Tencereyi tekrar ateşe oturtun Devamlı karıştırın ve sos koyulaşana kadar kaynatın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.