Kuzu Külbastı 2 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Külbastı 2Kuzu Külbastı Tarifi - Kuzu Külbastı Yapılışı - Kuzu Külbastı Nasıl Yapılır - Kuzu Külbastı Malzemeleri Malzemeler: 1 kg kemiksiz fileto çıkarılmış kuzu eti1 baş sarımsak 2 fincan sirke 50 gr tereyağıet suyu toz karanfil kimyon tarçın karabiber tuz ![]() Etler tuzlanıp fırın ızgarasında pişirilir, üstlerine tereyağı sürülür Etler bir tepsiye dizilir Üzerine ezilmiş sirkeye karıştırılmış sarımsaklar ve et suyu dökülür Karanfil, karabiber, kimyon serpiştirilip ağır ateşte suyu çektirilir En son kalan suyuna bir tatlı kaşığı un ilave edilip hafif koyulaştırılır Etlerin üzerine gezdirerek servis yapılır
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|