Hatay Usulü Biftek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hatay Usulü Biftek



Hatay Usulü Biftek Tarifi - Hatay Usulü Biftek Yapılışı - Hatay Usulü Biftek Nasıl Yapılır - Hatay Usulü Biftek Malzemeleri

MALZEMELER

1 kg köftelik et

2 yemek kaşığı tereyağı

2 dilim bayat ekmek

1 çay kaşığı karabiber

1 yemek kaşığı un ve domates salçası

1 çay kaşığı nane

Tuz


YAPILIŞI

Köftelik et, ekmek içi, un, tuz, karabiber, nane, salça ve bir kaşık yağ ile iyice yoğurulur Geri kalan yağla fırın tepsisi yağlanır Hazırlanan harç bir parmak kalınlığında açılarak üstüne yağ ve salça sürüldükten sonra fırına verilir Piştikten sonra kesilip patates püresi ile birlikte servis edilir



Hatay Valiliği

Antakya Mutfağı - Süheyla Budak

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.