Beşemal Soslu Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşemal Soslu Et



Beşemal Soslu Et Tarifi - Beşemal Soslu Et Nasıl Yapılır - Beşemal Soslu Et Malzemeleri



BEŞEMEL SOSLU ET


Malzemeler


500 gram kuşbaşı et

2 yemek kaşığı acı sos


Defne Yaprağı

karabiber


Beşamel Sos için


1,5 su bardağı süt

50 gram margarin

2 yemek kaşığı un

100 gram kaşar peynir


Yapılışı


Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır Un yağ ile kavrulurSüt yavaş yavaş karışıma eklenirKıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilirİçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulurBorcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılırÖnceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilirÜzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilirPeynirler kızarınca servis yapılabilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.