Sığır Bifteği |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sığır BifteğiBiftek Nasıl Pişirilir - Biftek Tarifi - Biftek Yapılışı - Sığır Bifteği Nasıl Pişirilir MALZEMELER 4 kişi için 8 parça sığır bifteği 2 çorba kaşığı margarin 5 adet piyaz doğranmış iri soğan 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 yaprak defne 3 su bardağı su tuz bir tutam karabiber HAZIRLANIŞI Yağın bir kaşığını tavaya koyup kızdırın, etleri ikişer üçer dakika alt üst kızartarak bir tabağa çıkarıp muhafaza edin Küçük bir tencereye kalan yağı koyup kızdırıp soğanı ilave ederek orta ateşte 3-4 dakika sote yapıp salça ve unu ilave edip 1-2 dakika daha kavurun Tuzi defne, suyu etlere ilave edin Ağır ağır kaynatarak suyunu kontrol ederek lüzum ederse kaynar su koyup etin kalitesine göre bir buçuk iki saat pişirip servis edin alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|