Bayram Kavurması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayram KavurmasıBayram Kavurması Tarifi - Bayram Kavurması Nasıl Yapılır - Bayram Kavurması Malzemeleri Malzemeler: 1 kg kuzu but100 gr kuyruk yağıtuz yeteri kadar karabiber kekik Hazırlanışı: Bayram yemekleri içinde kavurmanın geleneksel bir yeri var Kolay bir kavurma tarifini sizlerle paylaşmak istiyoruz Bunun için önce kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin![]() Tencereyi kapalı kapalı bir şekilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz Sıcak olarak servis yapınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|