Sac Kakacı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sac KakacıHatay Yöresi Et Yemeği - Sac Kakacı Nasıl Yapılır - Sac Kakacı Tarifi Malzemeler: 1 kg yağlı koyun eti 1 tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı tuz Limon Yapımı: Teflon tava yağsız kızdırılır Etin kuşbaşı doğranmış yağ kısımları tavaya atılır Yağlar rengini değiştirince yağsız kuşbaşı kısmı attılır Suyunu salıp, bırakana kadar kavrulur Et ateşten alınca tuz serpilir, karıştırılır Servis yapılacağı sırada üzerine karabiber serpilir Yanına dilimlenmiş limon konur alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|