Kırmızı Biberli Hindi |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırmızı Biberli HindiKırmızı Biberli Hindi Tarifi - Kırmızı Biberli Hindi Yapılışı - Kırmızı Biberli Hindi Nasıl Yapılır - Banvit Kırmızı Biberli Hindi İçindekiler: 1 tabak Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 3 adet soğan (piyaz doğranmış) 2 çorba kaşığı pul kırmızıbiber 300 ml piliç suyu 100 ml krema 2 adet taze soğanın yeşil kısmı (ince kıyılmış) Yağı ısıtın Soğanları, karıştırarak, hafif kahverengi oluncaya kadar yaklaşık 10 dak soteleyin Etleri ilave edin Hızlı ateşte, karıştırmaya devam ederek, yaklaşık 5 dak pişirin Pul kırmızıbiber ve piliç suyunu ekleyip, hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın Ateşi kısın Etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 20 dak pişirin Kremayı ekleyin Bir kez karıştırıp, kaynama noktasına kadar ısıtın Taze soğan serperek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|