Garnili Kereviz

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnili Kereviz



Garnili Kereviz Tarifi - Garnili Kereviz Yapılışı - Pişirme Talimatları - Garnili Kereviz Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır

Yarım kilo kereviz

1 adet havuç

2 adet soğan

1 adet patates

Yarım bardak zeytinyağı

1 adet limon suyu

1 tatlı kaşığı şeker

1 fincan pirinç

25 bardak su

Yarım demet kıyılmış maydanoz

Tuz



Kerevizleri soyup kibrit kutusu büyüklüğünde keserek tuzlu suya atın Havucu ve patatesleri küçük küçük doğrayın Soğanları dörde bölün ve sebzeleri hazır edin Tencere de yağı kızdırın havuç ve soğanları atıp öldürün Sonra kerevizleri, tuzu, şekeri ve limon suyunu katın Kısık ateşte 5 dk pişirin Sonra 25 bardak su dökerek pişmeye bırakın Tencereyi ateşten almadan 15 dk önce patatesleri 10 dk önce de pirinçleri ilave edin Yemeği ateten alıp soğumaya bırakın Soğuduktan sonra kıyılmış maydanoz serperek servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.