Pembe Gaspaso |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pembe GaspasoPembe Gaspaso Tarifi - Pembe Gaspaso Nasıl Yapılır - Pembe Gaspaso Malzemeleri Pembe Gaspaso (Soğuk) Gereçler: 500 gr domates 200 gr beyaz ekmek 1 diş sarmısak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi tuz YAPILIŞI 1-Domateslerin kabuklarını ve çekirdeklerini çıkartın Ekmekleri suyla ıslatın ve suyunu sıkıp domates ve kıyılmış sarmısakla birlikte karıştırıcıya koyun Yumuşak krema haline gelince yağ, sirke ve biraz tuz katın![]() 2-Bu karışıma, corba kıvamına gelene dek 3 bardak su katın 2 saat buzdolabında bekletin Servisten önce kaseye boşaltıp içine buz parçaları atın![]() Garnitürü: Küçük dilimlere doğranmış salatalık, kıyılmış yesil biber, soğan, ve doğranmış ekmekleri yağda kızartın ve çorbayla servis yapın |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|