![]() |
Pembe Gaspaso
Pembe Gaspaso Tarifi - Pembe Gaspaso Nasıl Yapılır - Pembe Gaspaso Malzemeleri
Pembe Gaspaso (Soğuk) Gereçler: 500 gr domates 200 gr beyaz ekmek 1 diş sarmısak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi tuz YAPILIŞI 1-Domateslerin kabuklarını ve çekirdeklerini çıkartın. Ekmekleri suyla ıslatın ve suyunu sıkıp domates ve kıyılmış sarmısakla birlikte karıştırıcıya koyun. Yumuşak krema haline gelince yağ, sirke ve biraz tuz katın. 2-Bu karışıma, corba kıvamına gelene dek 3 bardak su katın. 2 saat buzdolabında bekletin. Servisten önce kaseye boşaltıp içine buz parçaları atın. Garnitürü: Küçük dilimlere doğranmış salatalık, kıyılmış yesil biber, soğan, ve doğranmış ekmekleri yağda kızartın ve çorbayla servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.