![]() |
Çerkes Barbunyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkes BarbunyasıÇerkes Barbunyası tarifi - Çerkes Barbunyası yapilisi ![]() Malzemeler • 1 kg barbunya • 1/2 su bardagi zeytinyagi • 2 adet sogan • 1,5 su bardagi su • 3 adet domates • 200 gr ceviz • 2 dilim bayat ekmek içi • 3 dis sarmisak • 1 fincan süt • 1 tatli kasigi tuz • 1 tatli kasigi seker • 1 tatli kasigi pul biber • 3 yemek kasigi sivi yag Tarif Barbunyayi 5 dakika kaynar suda haslayip süzün ![]() ![]() Pembelesince küp dogranmis domatesleri ilave edip kavurmaya devam edin ![]() ![]() Pisirdikten sonra barbunyalari süzgece alin ![]() ![]() Içine süt ilave edin ![]() ![]() ![]() Üstüne kizdirilmis biberli yag gezdirip servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|