![]() |
Kereviz Püresi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Püresi![]() Malzemeler 1 Adet Maydanoz 150 ml ![]() 3 Yemek Kaşığı Limon Suyu Tuz 125 gr ![]() 1 Adet Muskat (rendelenmiş küçük hindistan cevizi) 1 Adet Limon (dilimlenmiş) Yemeğin Tarifi Maydanozun saplarını ayırın, yıkayın, süzün ![]() ![]() ![]() Kerevizin kabuklarını kalınca soyun, küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Haşlanan kerevizlerin suyunu süzün ![]() ![]() Kızarmış maydanoz ve limon dilimleri ile süslediğiniz kereviz püresini kuzu pirzolası ile servis yapabilirsınız ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|