Keçi Peynirli Enginar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Keçi Peynirli Enginar



enginar yemeği - enginar nasıl pişirilir - peynirli enginar - fırında enginar


Malzeme:


2 adet domates

1 çorba kaşığı Dere otu

40 gram keçi peyniri

30 gram ceviz içi

taze çekilmiş karabiber

1 tatlı kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı

1 çay kaşığı acı sos

2 adet konserve enginar kalbi


Tarifi


Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın Haşlanmış enginarları küp şeklinde doğrayın İrice doğranmış keçi peyniri, kıyılmış dereotu, ceviz içi ve zeytinyağı ile harmanlayın Terin kalıbının içine doldurun


Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 15 dakika kadar pişirin Enginar kalplerini ızgarada pişirin Fırından çıkarmış olduğunuz ılık enginar salatasını servis tabağına aktarın


Üzerine enginar kalplerini yerleştirin Taze çekilmiş karabiber, fesleğen ve acı sos ile servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.