![]() |
Keçi Peynirli Enginar
enginar yemeği - enginar nasıl pişirilir - peynirli enginar - fırında enginar
Malzeme: 2 adet domates 1 çorba kaşığı Dere otu 40 gram keçi peyniri 30 gram ceviz içi taze çekilmiş karabiber 1 tatlı kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı 1 çay kaşığı acı sos 2 adet konserve enginar kalbi Tarifi Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın. Haşlanmış enginarları küp şeklinde doğrayın. İrice doğranmış keçi peyniri, kıyılmış dereotu, ceviz içi ve zeytinyağı ile harmanlayın. Terin kalıbının içine doldurun. Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 15 dakika kadar pişirin. Enginar kalplerini ızgarada pişirin. Fırından çıkarmış olduğunuz ılık enginar salatasını servis tabağına aktarın. Üzerine enginar kalplerini yerleştirin. Taze çekilmiş karabiber, fesleğen ve acı sos ile servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.